Arkea Sipoossa 15.5.2013 – valokuvatapahtuma

Arkea Sipoossa 15.5.2013Sipoon Taitelijat ry viettää 20v juhlavuottaan Polku2013Stig ja järjestää siksi kaikille avoimen valokuvaustapahtuman. Yhden päivän aikana, 15.5.2013 kuka tahansa voi kuvata arkeaan, ympäristöään, läheisiään ja lähettää kuvat alla olevaan osoitteeseen. Tarkoitus on dokumentoida arkiympäristöä yhden päivän aikana, mielellään tietysti Sipoossa, mutta monen arki ei rajoitu paikkakunnalle, joten emme ole kovin tarkkoja sen suhteen, pääasia että kuvat otetaan 15.5.2013.
Kuvasarja tulee olemaan hieno dokumentaatiojälki paikkakunnastamme ja paikkakuntalaisista nyt ja tulevaisuudessa. Kuvata voi kuka tahansa lapsesta ammattivalokuvaajaan ja millä tahansa kameralla, pääasia että kuvat ovat sähköisessä muodossa kun lähetät ne meille.

Vastaava tapahtuma järjestettiin maailmanlaajuisena viime vuonna.
Ruotsalainen voittoa tavoittelematon Expressions of Humankind-järjestö järjesti 15.5.2012 aday.org – projektin, jonka tavoitteena oli dokumentoida ihmisten nykyelämää ja arkea eri puolilla maapalloa yhtenä päivänä. Hanke toi yhteen ihmiset eripuolilta maailmaa ja paljasti elämän sekä monimuotoisuuden että samankaltaisuuden.
http://www.aday.org

Kuvaa arkeasi 15.5.2013 ja lähetä 1-3 kuvaa osoitteeseen arkea.sipoossa@gmail.com viimeistään 22.5.2013 mennessä. Kuvien vähimmäiskoko 2 megaa, mielellään enemmän, ts. hyvälaatuinen kännykkäkameran kuva on ok.

Juryn valitsemat kuvat julkaistaan Sipoon Taitelijat ry:n blogissa http://www.polku2013stig.wordpress.com

ja Sipoon Taitelijat ry:n juhlanäyttelyssä 27.7.–18.8.2013 Artborg 35:ssä, Pilvilinnantie 2, 04130 Sipoo.

Teemme päivästä myös samannimisen Facebook -tapahtuman, mutta emme halua kuvia sinne, vaan sähköpostiin.

Kuvan oikeudet säilyvät kuvaajalla, Sipoon Taitelijoilla on oikeus julkaista kuvia Arkea Sipoossa teeman yhteydessä verkossa ja mahdollisesti painettuna. Valokuviin on liitettävä kuvaajan nimi ja yhteystiedot (sähköposti) ja kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on pyydettävä lupa julkaisemiseen. Julkaisu tapahtuu kuvaajan vastuulla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s